zondag 9 december 2012

Weekendje Londen

Weer terug van een lang weekend Londen! En 4 dagen lijken wel 2 weken... Wat zag het er mooi uit; alles was al in Kerstsfeer! Prachtige verlichting in de straten, mooie etalages.
We hebben Notting Hill bezocht met de beroemde Bookstore, bekend van de film "Notting Hill". En natuurlijk moesten we de beroemde deur even gaan opzoeken waar Hugh Grant en Julia Roberts voor hebben gestaan. Gezellige straatjes met leuke antiekmarktjes en mooie pandjes. Als je er nog niet eerder bent geweest, is het zeker de moeite waard om in deze wijk een kijkje te nemen.
Natuurlijk kon een bezoek aan Harrods niet uitblijven, even bijkomen met een kopje rozenthee en daarbij hoort een taartje... ons verheugend op een heerlijke punt, kwamen wij niet meer bij toen de ober een miniscuul taartje serveerde, die overigens heerlijk smaakte en ook beter paste in het kader van "het op je gewicht letten"!!!
Heerlijk gegeten, moe maar voldaan weer met de trein terug naar Brussel, waar de auto geparkeerd stond. Hier had het gesneeuwd en zo kwamen we alvast een beetje in de stemming van de winter, die ook hier nu echt begonnen is.
Nu druk met het voorbereiden van de Kerstmarkt in Heenvliet, waar wij weer staan met onze kraam vol gezellige spullen! Deze zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze website.
Nog maar een klein weekje en dan is het zover, wij hebben er veel zin in!!!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten