maandag 3 juni 2013

Create 'n date

Wat was het gezellig bij Create 'n date gisteren in Amsterdam! Ik was één van de 45 gelukkigen die een kaartje had voor deze super leuke dag!

Het was georganiseerd door Maaike van Crejjtion, wat zij overigens perfect had gedaan. Er werden drie workshops gegeven door Claire van HakenenmeerSaskia van bij Saar & Mien en Annemarie van Annemarie's haakblog. Bij alle drie konden de haaksters een workshop volgen.
Alles was prima voorbereid. Leuke patronen & manden vol gezellige haakkatoentjes stonden buiten klaar op het zonnige terras.

In de dagen voor "de ontmoeting" blogde ik al met haar uit Duitsland en het was ontzettend leuk om elkaar in het echt te ontmoeten. Bijzonder hoor, het lijkt gewoon of je elkaar kent, terwijl de meesten vreemden van elkaar waren.


Er wordt hard gewerkt, gekletst en gelachen!Saskia, Claire, Maaike & Annemarie - en een heerlijke lunch

 Broche met naam - zo wisten we wie wie was. De granny square servetten gaf ik cadeau aan de dames van de organisatie en zijn hier verkrijgbaar.


 En omdat ik nu toch in de buurt was én vorige week veel verkocht had bij de fair, ging ik nog langs de groothandel. Hier ook veel gehaakte spulletjes. Maar.. handgemaakt blijft het toch het mooist!2 opmerkingen:

 1. Leuk verslagje en mooie foto's! Het was een zeer geslaagde dag! Super om zoveel mensen te spreken met dezelfde hobby!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Nathaly
  So I have finally found you in cyber world. Thanks for your sweet messages over at my blog. It was a real pleasure meeting you at The Create n' Date event. I really hope there will be another event like this soon again and that we will get the chance to meet once more and talk a bit more.

  All the best
  Annette
  My Rose Valley

  BeantwoordenVerwijderen