dinsdag 11 juni 2013

Granny square servetten en ander nieuws

Tijdens de Bos en Burchtfair stond er een enthousiaste dame aan onze kraam. Zij was van museum De Duinhuisjes, en was zo blij dat ze ons weer gevonden had. Vriendelijk, maar vooral heel verbaasd keken we haar aan. Wij kenden haar niet, maar zij ons blijkbaar wel.
Na enige uitleg begrepen we dat zij op een andere fair ons visitekaartje had meegenomen, maar kwijt was geraakt. Nu zij bezig was met het organiseren van een creamarkt voor De Duinhuisjes, leek het haar zo leuk als wij een dagje demonstraties en workshops haken wilden geven tijdens de markt.

Wij waren meteen enthousiast en zijn nu volop aan het voorbereiden. Manden vol haakkatoentjes, haaknaalden en patronen verhuizen zaterdag naar de sfeervolle oude huisjes en tuintjes in de duinen van Oostvoorne. Het lijkt wel of de tijd daar heeft stil gestaan.

Een heerlijk vooruitzicht, een hele zaterdag haken, in een prachtige omgeving, potje thee erbij, haakwerkje en gezellige mensen aan de kraam. Wij kijken er naar uit!

Woon je in de buurt, of heb je zin in een dagje strand & duinen, kom dan gezellig langs en volg één van de workshops. Voor beginners en gevorderden, voor kinderen en volwassenen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Tijd workshops: tussen 11.00 en 16.00 uur.

Verder zullen wij een kraampje vullen met zelfgemaakte tassen, kussens, huis- en tuindecoraties en er zijn haakpakketjes te koop.
En ook de populaire "granny square servetten" zijn dan verkrijgbaar (of hier te bestellen).


Nog een fijne week!

Nathaly 
x




Zon, zee & strand. Heerlijk genieten met onze drie meisjes!


8 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je meedoet aan mijn give-away! Dit weekend is de trekking :) Liefs, Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat klinkt dit aantrekkelijk! Oostvoorne is voor mij ook niet zo ver weg, maar jammergenoeg is mijn weekend al vol. Ik wens jullie in iedergeval heel veel plezier toe! Wat een leuk vooruitzicht.

    Fijne week verder,

    Madelief x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel!
      Misschien leuk om te weten: 7 en 8 september 2013 Pompoenfair in Vierpolders (www.kwekerijroest.nl). Een hele gezellige fair die altijd goed bezocht wordt. Wie weet tot dan?!
      Fijn en zonnig weekend gewenst!
      Groetjes, Nathaly

      Verwijderen
  3. Wat een geweldig blog hebben jullie. Ik spotte jullie bij Meertje.
    Tuurlijk word ik lid en ik verbaas me er eigenlijk over dat jullie niet meer leden hebben ? want dat verdienen jullie wel.

    liefs, Ellen
    http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welkom als volger en bedankt voor het compliment!
      Groetjes,
      Ciska & Nathaly

      Verwijderen
  4. Hai Nathaly,
    Ik lees altijd graag jouw blogberichten. Je maakt leuke creaties en mooie foto's. Daarom geef ik jou een award. Zie http://wien-artfabrics.blogspot.nl/2013/06/award-gekregen.html. Voel je vooral niet verplicht.Zie het als een complimentje. Maar als je het leuk vindt kun je mijn 11 vragen beantwoorden en de award ook weer doorgeven. Lieve groeten, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Corine, het is zeker een compliment!
      Groetjes, Nathaly

      Verwijderen